Contact | Adres gegevens | Routebeschrijving |
   
   
 

Welkom

Drukwerk

Actueel

Lopers Gevraagd

Historie drukkerij

Ontwerp en advies

Textiel bedrukking

 

Handels en Verenigingsdrukwerk

Full Color

Familie Drukwerk

Nieuwsbrieven


                
 
De mijlpalen in een relatie, zo persoonlijk als het handschrift van de mens, met zijn tekens van liefde en vreugde worden bij ons vertaald tot specifiek bij u passend drukwerk.
De beweging in de trends vindt u terug in de jaarlijks vernieuwde dynamische collectie geboorte- trouw- en jubileumkaarten. Wij zetten uw tekst precies op maat op de bijbehorende kaart. Deze uitgebreide collecties worden door steeds meer mensen ontdekt.
 
                        
 
In onze winkel kunt u op uw gemak onze collectie in zien. Om ideeŽn op te doen voor de tekst die u op uw kaart wilt hebben en ook voor de keuze van het lettertype is er een map met tekstvoorbeelden aanwezig. Ook kaartjes met verschillende teksten (versteking genoemd), bijvoorbeeld voor gasten die u uit wilt nodigen voor de receptie en voor gasten voor de bruiloft, zijn geen enkel probleem.
Als u over een rijke fantasie beschikt en u uw kaart een persoonlijk tintje wilt geven, is het natuurlijk ook heel leuk om een eigen tekst te bedenken of zelfs een heel eigen kaartje te ontwerpen. Wij helpen u graag om uw droomkaart te verwezenlijken. alle kaarten zijn inclusief bijpassende enveloppe. de prijzen van de kaarten zijn vanaf Ä 0,75 per stuk. of u nu 20 kaarten of 200 kaarten nodig heeft, u betaald een vast bedrag voor het dtp- en drukwerk.

                  

 

Onze huwelijks- en geboortecollectie kunt u, indien u dit wenst, uw favoriete kaart(je) op uw gemak bij u thuis uitzoeken.

Lees verder door hier te klikken-->