Contact | Adres gegevens | Routebeschrijving |
   
   
 

Welkom

Drukwerk

Actueel

Lopers Gevraagd

Historie drukkerij

Ontwerp en advies

Textiel bedrukking

 

Handels en Verenigingsdrukwerk

Full Color

Familie Drukwerk

Nieuwsbrieven

Vervolg familie drukwerk

 
 
Als u een idee wilt krijgen van de kaartjes uit onze collectie, verwijzen wij u naar de websites van enkele grote uitgeverijen van familiedrukwerk:

Als u een leuk kaartje heeft gezien kunt bij ons ook eventueel het kaartje komen bekijken in het boek.
En bij ons in de winkel de kaart bestellen of via het contactformulier
 

 
   

Ook hebben wij verschillende kaarten op onze eigen website staan zie hiervoor onze pagina

Mocht het zo zijn dat u op één van bovenstaande sites al een kaart vindt die u zou willen bestellen, dan kunt u dat doen door ons een e-mailtje te sturen, waarin u vermeldt om welke uitgever het gaat en of het een geboortekaart of trouwkaart betreft. Verder willen we graag weten welke tekst u op de kaart wilt en in welk lettertype de tekst gezet moet worden. De standaard tekstkleur is zwart. Wilt u een andere kleur dan moet u dit aangeven.

In onze winkel hebben we keus uit verschillende lettertypes. Mocht u zelf een lettertype op uw computer hebben, dat u bevalt, bedenk dan dat wij niet alle lettertypes beschikbaar hebben. In dat geval kunt u bij ons een lettertype komen uitzoeken wat het dichtst bij het door u gewenste lettertype in de buurt komt. Wij kunnen u daarbij natuurlijk adviseren.

Als wij alle gegevens hebben die we nodig hebben, laten wij u weten wat de prijs is voor het aantal kaarten dat u wenst. Wij maken dan een proef voor u, volgens de gegevens en de wensen zoals die van tevoren doorgesproken zijn. Vervolgens bekijkt u de proef. Wenst u nog aanpassingen, dan kan dat en maken we eventueel een nieuwe proef. Als alles naar uw wens is, maken we afspraken wanneer de kaarten geleverd moeten worden. Hieronder treft u de prijzen aan:
 
druk en zetkosten EUR. 90,-
extra voor kleur EUR. 35,-
extra voor voorzijde EUR.35,-
tekswissel bij trouwkaarten EUR.25,-